Get a free hosting or choose from the Best Web Hosting service
Mirësevini në webfaqen Profeti Islam (Muhamedi a.s) ***** "Vërtet o Muhamed ti je në një shkallë të lartë të moralit". Sure Kalem: 4.****************** Ne ftojme te gjithe muslimanet te cilet presin te behen me djem, le te jete emri juaj i zgjedhur per femijet tuaj emri i Profetit me te madh "Muhamed", le te behemi pjese e karvanit me te cilet Profeti yne do te mburret para popujve te tjere diten e Gjykimit!
Abohohu

Te nderuar vizitore nese deshironi te njoftoheni me email per cdo te me faqen dhe shoqaten regjistrohuni ketu.

Emri:

Email:

Online
Momentalisht kemi 3 mysafirë në linjë

Volteri Filozof dhe shkrimtar i madh francez thote per Profetin Muhamed dhe fene Islame

“Feja me të cilën erdhi Muhammedi, pa dyshim është më e lartë se Krishterizmi. Besimtarët muslimanë...

Zbulohet një bibël 1500-vjeçare në gjuhën aramaike ne te cilen lajmerohet ardhja e profetit Muhamed

Turqi: Ministri i Kulturës dhe Turizmit të Turqisë, Ertogroul Gkounai, konfirmoi dhe zyrtarish...

Alfred Koner per Profetin Muhamed

Alfred Kroner, një ndër dijetarët më të njohur të gjeologjisë në botë, thotë: "Duke menduar më t...

 • Volteri Filozof dhe shkrimtar i madh francez thote per Profetin Muhamed dhe fene Islame

  E Marte 10 Prill 2012 19:28
 • Zbulohet një bibël 1500-vjeçare në gjuhën aramaike ne te cilen lajmerohet ardhja e profetit Muhamed

  E Hene 27 Shkurt 2012 19:45
 • Allahu betohet ne Jeten e Muhamedit

  E Marte 10 Janar 2012 19:34
 • Alfred Koner per Profetin Muhamed

  E Merkure 04 Janar 2012 08:10

Aleks Luvaron, filozof i shquar francez per Profetin Muhamed

Aleks Luvaron, filozof i shquar francez, në një ligjëratë të tij thotë: "Kur'ani, që i është inspiruar Muhamedit a.s., për udhëzimin e drejtë të njerëzimit, është një vepër e shkëlqyer, e mbushur me dije e filozofi të lartë. Nuk ka dyshim se Muhamedi a.s. është pejgamber  i vërtetë, i dërguar nga Zoti."

argaiv1538

Ndërkaq, në librin e tij "Jeta e Muhamedit", thotë: "Me të vërtetë, Muhamedi a.s. nuk dinte të shkruante, as të lexonte, por, edhe përkundër kësaj, ai i la botës një elokuencë të rrallë, një përmbledhje normash morale, një libër të shenjtë... Nuk ka nga shpikjet e reja të shkencës, çështje të zgjidhura me anë të dijës e të diturisë, ose ndonjë prej problemeve që njerëzit mundohen për t'i zbërthyer, e të jenë në kundërshtim me parimet islame.

Përkundër përpjekjeve (të kota), që bëjnë të krishterët për të afruar Krishterizimin me ligjin e natyrës, ndërmjet Kur'anit, urdhërave të tij, dhe ligjeve natyrore gjendet një harmoni e plotë."

 
Kerko
Ora
Kalendari
Reklama
Lidhje

www.profetiislam.com

www.rasoulallah.net

www.mercyprophet.org